Fotoalbum.nl fotoboek

Beoordeel deze leverancier:

Fotoalbum.nlFotoalbum.nl is een Nederlands initiatief. En succesvol. Zij zijn met hun A4 fotoalbum door de Consumentenbond uitgeroepen als Best Getest Juli 2012. Fotoalbum B.V. richt zich op de groeiende fotoboeken markt. U kunt software downloaden en vrij eenvoudig een fotoboek samenstellen. De software biedt een zeer uitgebreide pakket aan functies om foto’s op te maken. De mogelijkheid om pagina-breed af te drukken is bijzonder, en beloond door de Consumentenbond.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Digitaal fotoboek
Average rating:  
 4 reviews
 by Marion
Cosnumentenbond

Ik ben het met de vorige eens. En eerlijk ik heb ook bij Albelli besteld maar dan moet je wel betalen bijvoorbeeld voor tekst of een foto op de cover en zijn het maar 24 pagina's. Beetje Peren en Apples. Verder hebben ze wel de Consumentenbond award gewonnen begreep ik dus het is ook wel echt kwaliteit.

 by Mirjam Arends
De specialist

Ik vind ze allereerst ook wel wat duurder maar ik moet wel zeggen dat de kwaliteit heel veel beter is dan bij de Hema. Zelf maak ik van onze mooiste foto's maar heel af en toe een fotoboek en dan kies ik echt voor kwaliteit.

 by David Buis
Tevreden klant

Ik ben volop tevreden met mijn aankoop bij Fotoalbum.nl. Het fotoalbum was inderdaad een beetje aan de dure kant, maar gezien de kwaliteit van het product is de prijs gerechtvaardigd. Volgende keer weer!

 by Olivia
Duur

Ik heb fotoboek besteld, maar vind ze eigenlijk duur. Kruidvat en HEMA enzo zijn goedkoper. Best goede kwaliteit, maar volgende keer bij een goedkopere