Category Archives: Algemeen

Cewe Fotoservice

Beoordeel deze leverancier:

CeWe Fotoservice is al decennia actief met foto’s afdrukken en het verwerken van foto’s op allerlei manieren; van printjes tot fotoboeken, van wanddecoratie tot leuke geschenken. Sinds enige tijd bieden ze ook het printen van fotoboeken via internet aan. Daarbij kun je enorm veel kiezen en zelf instellen, hetgeen verder gaat dan veel online fotoboek-websites.

Meer weten? Kijk verder bij de Cewe Fotoservice.

Fotofabriek

Beoordeel deze leverancier:

FotofabriekFotofabriek is een van de betere online aanbieders van digitale fotoboeken. Zijn zijn als beste fotoboekenleverancier beoordeeld door het programma Radar in hun Fotoboeken test 2016.

Meer weten? Kijk verder bij de Fotofabriek.

Fotoboeken.nl

Beoordeel deze leverancier:

Fotoboeken.nlFotoboeken.nl biedt sinds 2008 digitale fotoboeken aan op internet. Bij Fotoboeken.nl kun je digitaal je fotoboek maken en bestellen. Het is gemakkelijk en leuk, je maakt al snel een mooi fotoboek van je vakantie, een verjaardag, geboorte of andere bijzondere gebeurtenis. Fotoboeken.nl biedt fotoboeken vanaf € 7,95, maar je kunt er ook prachtige professionele fotoboeken bestellen.

Zij zijn nog niet meegenomen in consumentenbeoordelingen, dus er is niet een consumenteninstelling die een onafhankelijk oordeel heeft geveld. De website ziet er netjes uit, en ze bieden consumenten allerlei extra’s, zoals een cursus fotoboek maken. In twee avonden worden de basisvaardigheden van het maken van een digitaal fotoalbum. Ze laten op een praktische manier zien hoe eenvoudig en bovendien leuk het is om met je eigen foto’s een mooi fotoboek te maken.

Ga naar Fotoboeken.nl.